MABAVIAGGI - Rreth Nesh !

E themeluar në vitin 2013 ne Milano si e para kompani me baze europiane dhe me 15.000 pasagjerë  çdo vit, MABA VIAGGI është Nr.1 ​​ne Shqiperi.

Duke besuar para liberalizimit te vizave tek  shqipetaret krijuam linjat e transportit mes Italise dhe Shqiperise  te cilet meritojn nje transport te lire, nje alternative nje mundesi per te qene te barabarte me gjithe europianet si ne cilesi si ne cmime.

Cilesi dhe Siguri

Struktura unike operative  MABA VIAGGI do të thotë që të kalojë në dobi për të gjithë klientët duke ofruar çmimet me kosto të ulët, ndërsa mbajtjen e një flotë me cilësi moderne, të rehatshme dhe në përputhje të plotë me të gjithë bashkimin Europian dhe rregulloret kombëtare të sigurisë. Ne vitin e prodhimit jo me shum se 5 vjet.

    Bagazhet nuk jan problem. Dy bagazhe te medha poshte dhe nje siper per cdo person dhe ne perputhje me rregulloret europiane jan avantzhi i cdo kujt pa paguar asnje gje me shume.


Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
MABAVIAGGI ALBANIA