Kontrate e Regjistrimit per shitje online. Fillimisht plotesoni te gjitha te dhenat me pas shtyp Regjistrohu!

Regjistrimi i Agjencise per bashkpunim me MABAVIAGGI, Ju informojme se vetem agjensive partnere i ofrohet shitja online ne sistem. Pas plotesimit te formularit do ju informojme per te dhenat shtese qe te keni te drejte ne Sistemin e Shitjes.

  Te dhenat personale
Perdorues ( Username ) :
Emri Mbiemri :
  Te dhenat e agjencise
Emri i Agjencise :
E-Mail :
Telefon :
Tel. celular:
  Vendi i agjencise
Qyteti :
   
 

* Ju sigurojme se te dhenat qe jepen ne formularin e mesiper do te perdoren vetem per sistemin MABAVIAGGI, ne email qe keni dhene do te informoheni edhe per ofertat  e fundit.


Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
MABAVIAGGI ALBANIA