MABA VIAGGI ofron udhetime nga Shqiperia ne Itali dhe anasjelltas ne rruge tokesore dhe detare.
Per informacione mund te kontaktoni ne numrat tane te telefonit:

SHQIPERI00355697580270 (ANDREA)
ITALI       :00 39 340 0756880 (GJIN FRROKU)


Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (12+)  (4-11)  (0-4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
MABAVIAGGI ALBANIA